Bilim Kurulu saat 13.30’da toplanacak ve toplantı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ortak bir basın açıklaması gerçekleştirecek

25 Mart 2020 - 09:45:13

Çıktı Al

Yorum (0)

KAYNAK: İHA

Etiketler: SAĞLIK,

YORUM BIRAKIN

YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Haluk Yıldırım:
Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, Kadın Milli Takımı olarak ilk hedeflerinin grubu lider bitirmek olduğunu belirterek, “Kadın Milli Takımımız iki kere Olimpiyatlara gitti. Hedefimiz üçüncü kez gitmek. Bunun için Avrupa Şampiyonası’nda ilk 6’ya girmemiz lazım” dedi.
20.06.2019
15 Temmuz Derneği Başkanı Şebik:
Genelkurmay çatı davasında darbeci hainlere verilen müebbet kararı sonrasında şehit yakınları ve gazilerle birlikte açıklama yapan 15 Temmuz Derneği Başkanı Tarık Şebik, “Son FETÖ’cü hesap verene kadar mahkeme salonlarındaki nöbetimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
20.06.2019
DHKP/C’nin sözde Türkiye sorumlusunun yakalandığı operasyonun görüntüleri ortaya çıktı
Gri listede aranan DHKP/C’nin sözde Türkiye komite sorumlusunun da yakalandığı operasyonun görüntüleri ortaya çıktı.
’Türklerin Savaş Sanatı’ raflarda
Ahmet N. Özdal’ın "Türklerin Savaş Sanatı" adlı kitabı raflardaki yerini aldı.
‘Senin havan kime’ yumruğuna 1 yıl 6 ay hapis
Kadıköy’de bir lokantada kadın müşteriye, ‘senin havan kime’ diyerek gözüne yumruk attığı iddiasıyla yargılanan sanık, “kasten yaralama” suçundan 1 yıl 6 ay hapse çarptırıldı. Mahkeme, bu hapis cezasını erteledi.
Klimalardaki gizli tehlike
Yaz sıcaklarının kendini iyice hissettirdiği şu günlerde kullanımı artan ve temizliği iyi yapılmayan klimaların sağlığı ciddi şekilde tehdit ettiğini kaydeden Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Finn Rasmussen, "Yapılan araştırmalar gelişen sağlık sorunlarının gerekçesi olarak klimalardan kaynaklanan kötü hava kalitesini göstermektedir" dedi.
20.06.2019
DR. MEHMET YAVUZ: "KORONA KILIĞINA GİRMİŞ BİR PSİKOLOJİK KORKU SALGINI VAR"
SAĞLIK-SEN GİRESUN ŞUBESİ’NDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK ZİYARETİ
PANDEMİ İZOLASYON TAKİP UYGULAMASI BAŞLADI